Oferim o multitudine de servicii

Pretabile nevoilor tale

Proiectul Click Wash Codlea este unul de suflet. Dupa ani de activitate in domeniul transporturilor rutiere, am decis sa facem ceva si pe plan local, de aici ideea de Spalatorie Auto cu Programari Online la Codlea.

Spalatorie Auto

Oferim clientilor nostrii servicii de spalatorie auto de interior si de exterior cu personal calificat si preturi uimitor de mici.

Totul la un click distanta
Servicii pentru acasa

Cum mai toate spalatoriile auto ofera si servicii de spalat covoare, si spalatoria noastra va ofera acest serviciu la preturi mult mai mici. Spalam:

  • Covoare
  • Mochete
  • Tapiterii
  • Traverse
  • Mochete din diferite materiale
Despre noi
Suntem Click Wash, ne pare bine de cunostinta. Daca ati ajuns in aceasta rubrica inseamna ca sunteti cu adevarat interesat de serviciile noastre.
Inca din momentul deschiderii ne-am dorit sa oferim clientilor nostrii ceea ce alte spalatorii nu ofera. Stim ca onestitatea fata de client si responsabilitatea asumata asupra serviciilor prestate ne va creste increderea ta in noi.
De aceea, de fiecare data cand iti speli masina la noi, iti vom oferii tot timpul din lume sa verifici munca noastra si daca exista ceva ce nu iti place, vom fi acolo langa tine.
Misiunea Click Wash
Misiunea si scopul nostru este ca in urmatorul interval de timp toti clientii nostrii sa inceapa sa foloseasca instrumentul de programare online.
Traim in viitor si trebuie sa ne obisnuim cu asta! Satisfacem si cele mai curioase dorinte cand vine vorba de o masina curata! Nu credem ca exista grad crescut de murdarie si masina ce nu poate fi curatata!
Suntem alaturi de clientii nostrii si le oferim servicii de top pentru curatatoria auto, polish auto dar si pentru curatatoria de covoare!

Iata ce putem face

ca sa iti fie mai usor, lăsăm mai jos poze ale serviciilor oferite de catre noi